KV Scheldevogels

MELD JE AAN!

Balgevoel buiteneditie

Leuk dat jij wilt meedoen aan onze Balspellendag op Sportpark de Staakberg! Pak je sportschoenen en sportkleren, en kom lekker meedoen op 26 augustus 2023. Het enige dat je nog moet doen is het inschrijfformulier hieronder invullen.

Hoe gaat het in zijn werk op 26 augustus?

Zodra je binnenkomt meld je je bij de inschrijftafel in de kantine. Daar vragen we je ouders om even een telefoonnummer in te vullen waarop ze deze middag bereikbaar zijn.  Daarna mag je je omkleden in de kleedkamer. Ouders zijn zeker welkom om te komen kijken, en met de jongste kinderen mogen ze ook mee het veld op.

Zodra we er allemaal klaar voor zijn beginnen we met het eerste blok. De ene helft van de groep begint met allerlei gooi, vang en mikspelletjes. De andere helft mag gaan proberen om te korfballen! Voor de allerkleinsten is er een apart programma: we gaan lekker bewegen, rollen en gooien, en kunstjes met de bal proberen te doen. 

Voor ouders en begeleiders is er koffie in de kantine. Hier kunt u ook iets meer te weten te komen over onze club. Vanuit de kantine is het veld zichtbaar, dus u kunt een oogje in het zeil houden als u dit prettig vindt.

Vul vlug het formulier in en kom gezellig meedoen! 

Tot ziens op 26 augustus!