Knossos opnieuw sponsor!Per 1 mei is Knossos na een korte onderbreking opnieuw teamsponsor van Scheldevogels en zelfs voor twee teams. Naast het vertrouwde vierde zullen zij ook de A sponsoren. De shirts zijn inmiddels binnen en zijn de eerste wedstrijdshirts met het nieuwe Scheldevogels logo!
Ondanks dat Knossos al vele jaren sponsor is geweest en wel een begrip is in Bergen op Zoom nog even kort: Grieks restaurant Knossos is gevestigd aan de Lievevrouwestraat 4-6 en neemt haar gasten al sinds 1999 mee in de Griekse (eet)cultuur. Wist je dat je overigens een hoofdgerecht naar keuze gratis kunt krijgen als je op je verjaardag daar gaat eten? Zie ook www.knossos.nl  voor meer informatie!
Mocht dat nog niet genoeg zijn, speciaal voor de leden van Scheldevogels geeft Knossos 10% korting op de rekening als je daar gaat dineren! Geef wel even bij het reserveren aan dat je lid bent van Scheldevogels.

Zoek je tot slot nog een leuke bijbaan voor in het weekend? Knossos is op zoek naar enthousiaste weekendhulpen die graag een centje bijverdienen. Dus heb je interesse of je kent iemand, neem contact op met Knossos ( www.knossos.nl ) of spreek iemand van de PR commissie aan die je dan in contact zal brengen met de gepassioneerde eigenaar van Grieks restaurant Knossos.
Wij danken Knossos voor hun bijdrage aan onze verenigingsleven!


De PR commissie

Opbrengst Rommelmarkt

Op 6 maart werd de rommelmarkt weer gehouden samen met de andere verenigingen van De Staakberg. Ondanks dat we in november ook nog een rommelmarkt hielden hadden we weer een mooie opbrengst. Het was ook nog eens een erg gezellige en zonnige dag.

De opbrengst was een mooie 415 euro.
Dank aan de vrijwilligers, zonder jullie was deze opbrengst onmogelijk geweest. En uiteraard voor de leden die spullen inleverden, dankjewel en tot volgend jaar.
 
De rommelmarkt organisatie

Rommelmarkt 6 maart 2022

Op zondag 6 maart organiseren wij wederom de jaarlijkse rommelmarkt. Ook nu zullen we samen met de Wizards of Boz en TTV Het Markiezaat de deuren openen voor extra inkomsten voor onze verenigingen.
Natuurlijk hebben wij daarvoor weer spullen nodig. Lever daarom nu je oude, nog bruikbare spullen in op De Staakberg (liever geen meubels, "onverkoopbaar" glaswerk en échte rommel). Dit kan op woensdagavond als de KombiFit traint tussen 19.30 en 20.30u, of in overleg met iemand van de PR Commissie of Jolanda Pelle.
 
We zoeken ook nog hulp tijdens het klaarzetten op zaterdag en tijdens de rommelmarkt op zondag. Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je een paar uurtjes de handen uit de mouwen wilt steken voor de vereniging.
 
Uiteraard zullen de dan geldende coronamaatregelen van toepassing zijn.
 
Alvast bedankt namens de PR Commissie en rommelmarktorganisatie.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rommelmarkt Sportpark de Staakberg
 
 

Jantje Beton Collecte van 7 t/m 12 maart

Doe mee, spek de clubkas en help Scheldevogels aan extra inkomsten voor korfbalmaterialen en verenigingsactiviteiten. 
 
We zoeken nog iemand die de collecte voor Scheldevogels zou willen coördineren. Met name de taak voor het bijhouden van de looproutes, zorgen dat er genoeg collectanten zijn en het regelen van alles rondom de collectebussen is momenteel nog niet ingevuld. Vanuit de PR Commissie wordt er uiteraard samen met je naar de hele collecte gekeken. Zin om ons te helpen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
 
Van maandag 7 t/m 12 maart 2022, is de Jantje Beton Collecte. Dan gaan ruim 40.000 vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen. Ook Scheldeovogels doet mee, omdat 50% van de opbrengst naar onze eigen clubkas gaat.
 
Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen spelen niet of slechts één keer per week buiten. Steeds meer kinderen kunnen niet lid worden van een club of jeugdvereniging. Deze kinderen zijn aangewezen op een speelplek in de buurt. Voor kinderen in kwetsbare speelposities is buitenspelen vaak onmogelijk. Terwijl spelen ontzettend belangrijk is voor ieder kind. Slootje springen, verstoppertje doen in de straat of buiten met vriendjes de wereld verkennen. Een leven zonder buitenspelen is ondenkbaar voor opgroeiende kinderen. De rol van scoutingclubs, jeugdverenigingen en leuke speeltuinen in de buurt wordt daarom steeds belangrijker. Het is daarom meer dan ooit hard nodig om geld op te halen. 
 
Help Scheldevogels 
De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor onze eigen clubkas. Die opbrengst is heel erg welkom. Komend jaar willen we daar leuke activiteiten en korfbalmaterialen mee bekostigen. 
 
Wat ga je doen?
Geef bij pr@scheldevogels aan wanneer je wilt lopen. Wij voorzien je van alle benodigdheden, zoals collectebussen en handige tips. Jij zorgt voor een goed humeur. Tijdens de collecteweek lopen we  voornamelijk 's avonds ongeveer een uurtje samen langs de deuren. Je mag natuurlijk ook skateboardend of steppend langs de deuren. Zo wordt het nog een leuke dag ook!
 
Online collecteren
Kan je niet collecteren maar wil je ons wel helpen? Houd onze social media en Krantje in de gaten voor de digitale collectebus.
 
Hoe doe ik mee of waar vind ik meer informatie?
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een bericht via onze social media. Iemand van de PR Commissie persoonlijk aanspreken mag natuurlijk ook!

Rommelmarkt 14 november 2021

Op zondag 14 november organiseert KV Scheldevogels een rommelmarkt in het clubhuis op Sportpark De Staakberg.

De rommelmarkt gaat ondanks de coronamaatregelen door! Wel vragen we uw begrip om u te houden aan de door de overheid gevraagde QR code, als ook een mondkapje te dragen tijdens uw bezoek. Tot zondag!

Waar vind je ons clubhuis?

Wie zijn wij?

Korfbalvereniging Scheldevogels werd op 19 september 1977 opgericht in Bergen op Zoom. 

Met diverse jeugd- en seniorenteams komt de vereniging uit in de KNKV korfbalcompetitie in West-Brabant.


Clubhuis (veld)

Staakberg 4A

4613 BL Bergen op Zoom

0164-250389