Jantje Beton Collecte van 7 t/m 12 maart

Doe mee, spek de clubkas en help Scheldevogels aan extra inkomsten voor korfbalmaterialen en verenigingsactiviteiten. 
 
We zoeken nog iemand die de collecte voor Scheldevogels zou willen coördineren. Met name de taak voor het bijhouden van de looproutes, zorgen dat er genoeg collectanten zijn en het regelen van alles rondom de collectebussen is momenteel nog niet ingevuld. Vanuit de PR Commissie wordt er uiteraard samen met je naar de hele collecte gekeken. Zin om ons te helpen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
 
Van maandag 7 t/m 12 maart 2022, is de Jantje Beton Collecte. Dan gaan ruim 40.000 vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen. Ook Scheldeovogels doet mee, omdat 50% van de opbrengst naar onze eigen clubkas gaat.
 
Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen spelen niet of slechts één keer per week buiten. Steeds meer kinderen kunnen niet lid worden van een club of jeugdvereniging. Deze kinderen zijn aangewezen op een speelplek in de buurt. Voor kinderen in kwetsbare speelposities is buitenspelen vaak onmogelijk. Terwijl spelen ontzettend belangrijk is voor ieder kind. Slootje springen, verstoppertje doen in de straat of buiten met vriendjes de wereld verkennen. Een leven zonder buitenspelen is ondenkbaar voor opgroeiende kinderen. De rol van scoutingclubs, jeugdverenigingen en leuke speeltuinen in de buurt wordt daarom steeds belangrijker. Het is daarom meer dan ooit hard nodig om geld op te halen. 
 
Help Scheldevogels 
De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor onze eigen clubkas. Die opbrengst is heel erg welkom. Komend jaar willen we daar leuke activiteiten en korfbalmaterialen mee bekostigen. 
 
Wat ga je doen?
Geef bij pr@scheldevogels aan wanneer je wilt lopen. Wij voorzien je van alle benodigdheden, zoals collectebussen en handige tips. Jij zorgt voor een goed humeur. Tijdens de collecteweek lopen we  voornamelijk 's avonds ongeveer een uurtje samen langs de deuren. Je mag natuurlijk ook skateboardend of steppend langs de deuren. Zo wordt het nog een leuke dag ook!
 
Online collecteren
Kan je niet collecteren maar wil je ons wel helpen? Houd onze social media en Krantje in de gaten voor de digitale collectebus.
 
Hoe doe ik mee of waar vind ik meer informatie?
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een bericht via onze social media. Iemand van de PR Commissie persoonlijk aanspreken mag natuurlijk ook!

Waar vind je ons clubhuis?

Wie zijn wij?

Korfbalvereniging Scheldevogels werd op 19 september 1977 opgericht in Bergen op Zoom. 

Met diverse jeugd- en seniorenteams komt de vereniging uit in de KNKV korfbalcompetitie in West-Brabant.


Clubhuis (veld)

Staakberg 4A

4613 BL Bergen op Zoom

0164-250389