Knossos opnieuw sponsor!Per 1 mei is Knossos na een korte onderbreking opnieuw teamsponsor van Scheldevogels en zelfs voor twee teams. Naast het vertrouwde vierde zullen zij ook de A sponsoren. De shirts zijn inmiddels binnen en zijn de eerste wedstrijdshirts met het nieuwe Scheldevogels logo!
Ondanks dat Knossos al vele jaren sponsor is geweest en wel een begrip is in Bergen op Zoom nog even kort: Grieks restaurant Knossos is gevestigd aan de Lievevrouwestraat 4-6 en neemt haar gasten al sinds 1999 mee in de Griekse (eet)cultuur. Wist je dat je overigens een hoofdgerecht naar keuze gratis kunt krijgen als je op je verjaardag daar gaat eten? Zie ook www.knossos.nl  voor meer informatie!
Mocht dat nog niet genoeg zijn, speciaal voor de leden van Scheldevogels geeft Knossos 10% korting op de rekening als je daar gaat dineren! Geef wel even bij het reserveren aan dat je lid bent van Scheldevogels.

Zoek je tot slot nog een leuke bijbaan voor in het weekend? Knossos is op zoek naar enthousiaste weekendhulpen die graag een centje bijverdienen. Dus heb je interesse of je kent iemand, neem contact op met Knossos ( www.knossos.nl ) of spreek iemand van de PR commissie aan die je dan in contact zal brengen met de gepassioneerde eigenaar van Grieks restaurant Knossos.
Wij danken Knossos voor hun bijdrage aan onze verenigingsleven!


De PR commissie

Waar vind je ons clubhuis?

Wie zijn wij?

Korfbalvereniging Scheldevogels werd op 19 september 1977 opgericht in Bergen op Zoom. 

Met diverse jeugd- en seniorenteams komt de vereniging uit in de KNKV korfbalcompetitie in West-Brabant.


Clubhuis (veld)

Staakberg 4A

4613 BL Bergen op Zoom

0164-250389