Balgevoel

Balgevoel

Op woensdag 4 Januari hebben we 100 kinderen een fantastische dag bezorgt met het door ons georganiseerde evenement “Balgevoel”. Omdat het zo’n groot succes was wil ik daar graag via deze weg iedereen extra bedanken voor jullie bijdrage.

Voorbereiding

Op 24 September na de zomervakantie zijn we met een kleine groep gestart met het brainstormen over een nieuw evenement dat we wilden organiseren ten behoeven van ledenwerving. Daar zijn de eerste ideeën ontstaan en hebben we een duidelijke doelstelling bepaald:

  • Focus is op jonge jeugd 3-10 jaar
  • 50 deelnemers buiten eigen jeugd laten deelnemen aan evenement
  • Naamsbekendheid creëren
  • Nieuwe kangoeroe team + aanvullen F, E en D team

Dit concept hebben we in de afgelopen maanden verder uitgewerkt en acties uitgezet om een goede marketing campagne op te zetten met goede naam, flyers, social media en lokale media. Dit om zoveel mogelijk kinderen naar dit evenement te krijgen.

Daarnaast is er een draaiboek opgesteld voor de invulling van de dag zelf. Hoe kunnen we de kinderen ontvangen en indelen in groepen, welke spelletjes gaan we doen, hebben we de juiste spullen, wie en wat hebben we nodig, etc, etc.

Ook hebben we gesproken over welke stappen we nemen ná 4 Januari. Hoe gaan we zorgen dat de deelnemers terug komen. Wie gaat een nieuw kangoeroe team trainen, etc, etc.

Kortom, we hebben aan alles gedacht en waren klaar voor de dag.

4 Januari – Balgevoel

Op 4 Januari zijn we om 11:00 begonnen met het verhuizen van de spullen van de Staakberg naar Tuinwijk. Om 12:00 uur kwamen de meeste vrijwilligers binnen om mee op te bouwen en de dag door te nemen. En wat waren we met veel (ongeveer 40 mensen), en wat was iedereen enthousiast en betrokken die dag.

Zoals jullie via de socials hebben gezien hebben we 100 kinderen een super mooie dag bezorgd. We hebben diezelfde dag al nieuwe aanmeldingen ontvangen voor de vervolgactiviteiten via www.scheldevogels.nl/meedoen. Ook hebben we een mail ontvangen van enthousiaste ouders die ons wilde bedanken. Onze wethouder Letty Demmers was enthousiast en BN de Stem heeft een mooi stuk geplaatst.

Kortom we hebben een waanzinnig mooi resultaat behaald en ik ben trots op de organisatie en op alle vrijwilligers die mee hebben gewerkt aan deze mooie dag. We zijn nog niet klaar, zo gaan we de deelnemers actief benaderen en kijken of we leden aan ons kunnen binden. Daar heb ik alle vertrouwen in gezien het enthousiasme van iedereen die betrokken was.

Nogmaals iedereen bedankt voor deze mooie dag, zowel de organisatie als de vrijwilligers op de dag! Op naar de volgende!

Stefan Overman

Voorzitter

Doe mee met de feestmaand bij Scheldevogels

Op 4 januari deden 100 kinderen mee aan de grote balspellenmiddag Balgevoel in Sporthal Tuinwijk. Het was een fantastische dag, die meteen het startsein was voor een maand vol met leuke activiteiten, waarbij iedereen welkom is om mee te doen. Er zijn activiteiten van 3 tot 10 jaar. Ga snel naar www.scheldevogels.nl/meedoen en vul je gegevens in! We zien je graag bij één van de leuke activiteiten!

 

Tot snel! Kom je nog een keer meetrainen?

 

Schrijf je in voor onze leuke activiteiten!

In januari organiseren we veel extra feestelijke korfbaltrainingen en jij bent van harte uitgenodigd om een keertje mee te komen doen. Voor de allerjongsten (3 t/m 5 jaar) organiseren we daarnaast ook nog aparte Kangoeroe Klup activiteiten, met o.a. een knutselmiddag.

Op woensdag 25 januari is er voor iedereen een Pannenkoekentraining! De jongste korfballertjes (3 t/m 5 jaar) hebben vanaf 16.30u een knutselmiddag op Sportpark De Staakberg. De oudere kinderen (6 t/m 10 jaar) trainen eerst van 16.30u tot 17.30u in Sporthal Tuinwijk. Daarna wandelen zij onder begeleiding naar onze kantine en sluit iedereen gezamenlijk af op Sportpark de Staakberg met overheerlijke pannenkoeken. Eindtijd is ongeveer 18.30u en deelname is gratis.

Natuurlijk moeten we wel even je naam en contactgegevens weten, zodat we je goed kunnen informeren over deze extra leuke en feestelijke trainingen.
Je bent alle trainingen welkom om mee te komen doen. Als je niet alle trainingen kunt of wilt komen, dan kun je dat hieronder in het formulier ook aangeven.

Vul daarom snel het onderstaande formulier in. We zien je graag binnenkort!

Vergeet niet je (binnen)sportschoenen en sportieve kleding mee te nemen.
 

Tot snel!

De trainers KV Scheldevogels


Mocht je een vraag hebben over een van deze activteiten, dan kun je een berichtje sturen naar Eline op tc@scheldevogels.nl.

Locatie Trainingen: Sporthal Tuinwijk, Florastraat, Bergen op Zoom
Locatie Pannenkoeken eten + knutselmiddag: Kantine KV Scheldevogels, Staakberg 4a, Bergen op Zoom.

Vink één of meerdere activiteiten aan voor kinderen tussen de 3 en 5 jaar.
Vink één of meerdere activiteiten aan voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar.

Nieuwe Wedstrijdsecretarissen

Vanaf 1 september a.s. zullen Eline en Natascha het wedstrijdsecretariaat gaan bemannen. Eline zal dit doen voor de senioren + A en B en Natascha voor de jeugd t/m C.
 
Spelers kunnen zich tot uiterlijk donderdagavond voor de wedstrijd van zaterdag afmelden (ziekte en calamiteiten uitgezonderd). Uiteraard hopen we dat afmeldingen zo vroeg mogelijk worden doorgegeven, zodat er tijdig naar vervanging kan worden gezocht. Hoe je met ons in contact kunt komen lees je in het eerst volgende krantje.
Indien wenselijk mag de afmelding ook aan trainer/coach worden doorgeven.
 
We wensen iedereen een sportief en gezellig seizoen en tot op of langs de velden!

Krantje seizoen 2022-2023

Krantje nr 17      30 maart 2023

Krantje nr 16      6 maart 2023

Krantje nr 15     27 februari 2023

Krantje nr 14    13 februari 2023

Krantje nr 13    30 januari 2023

Krantje nr 12     16 januari 2023

Krantje nr 11    2 januari 2023

krantje nr 10    19 december

Krantje nr 9      5 december 2022

Krantje nr 8      21 november 2022

Krantje nr 7      7 november 2022

Krantje nr 6     24 oktober 2022

Krantje nr 5     10 oktober 2022

Krantje nr 4     26 september 2022

Krantje nr 3     12 september 2022

Krantje nr 2     29 augustus 2022

Krantje nr 1     15 augustus 2022

  • 1
  • 2

Waar vind je ons clubhuis?

Wie zijn wij?

Korfbalvereniging Scheldevogels werd op 19 september 1977 opgericht in Bergen op Zoom. 

Met diverse jeugd- en seniorenteams komt de vereniging uit in de KNKV korfbalcompetitie in West-Brabant.


Clubhuis (veld)

Staakberg 4A

4613 BL Bergen op Zoom

0164-250389