Clubcollect

Beste leden,

De afgelopen tijd heeft het bestuur onderzocht hoe de contributiegelden efficiënter geïnd kunnen worden. Het innen van contributie is een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf 1 januari 2019 zullen we dan ook met veel enthousiasme gaan samenwerken met ClubCollect voor onder andere het opstellen van contributiefacturen, het versturen van betaalverzoeken en herinneringen en het verwerken van betalingen. ClubCollect is in Nederland opgericht en verzorgt momenteel in Nederland, Duitsland en Engeland de contributie-inning voor meer dan 1.200 verengingen en 600.000 leden.

Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Je krijgt één factuur met het juiste contributiebedrag voor het komende kalenderjaar. Je hoeft dus niet meer zelf uit te zoeken en te berekenen welke contributiebedragen voor jou als lid gelden. Met ClubCollect kun je er vervolgens voor kiezen om de factuur in één keer of in termijnen te betalen. Ook bepaal je gemakkelijk zélf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke online betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld gegevens kunt aanpassen, betaaldata kunt wijzigen of vragen kunt stellen. Klopt er iets niet of heb je vragen over bijvoorbeeld je factuur, via ClubCollect kun je direct contact opnemen met onze penningmeester.

 Hoe werkt het precies?

ClubCollect is geen incassobureau, maar een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden.  Eind december ontvang je per e-mail en sms van ClubCollect een contributiefactuur en betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je of je in één keer of in termijnen wilt betalen. Betaal je in één keer, dan kan je kiezen voor betaling via iDeal, automatische incasso of bankoverschrijving, zonder bijkomende administratieve bijdrage. Betaal je het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage. Je kunt kiezen voor termijnen op kwartaal- of maandbasis. Voor betaling per kwartaal bedraagt de administratieve bijdrage €1, - (incl. BTW) per kwartaal. Voor betaling per maand bedraagt de administratieve bijdrage €0,50 (incl. BTW) per maand. Momenteel betaalt 30% van de leden de contributie voor meer dan één lid. Bijvoorbeeld als ook je broer, zus, vader of moeder lid is van onze vereniging en de contributie van één bankrekening betaalt wordt. Betaal je momenteel al contributie voor meer dan één lid? Dan zal je straks ook één contributiefactuur ontvangen. Voordeel is dat je dan bij betaling in termijnen ook maar voor één factuur de administratieve bijdrage hoeft te betalen. Je kunt aan de penningmeester wijzigingen hierin doorgeven.

 Wat wordt er van jou verwacht?

Tot en met december 2018 betaal je de contributie zoals je gewend bent. Indien je zelf bij de bank een automatische overschrijving ingesteld hebt, zet je deze na de contributiebetaling van december stop. In december zal je een email en sms van ClubCollect ontvangen met de contributiefactuur en betaalverzoek.

 Gegevens delen

Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

 Meer informatie?

Tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAV) op donderdag 1 november 2018 zal de penningmeester een korte toelichting geven over ClubCollect. Mocht je vragen hebben, kom dan dus zeker naar de JAV. Ook kan je voor meer informatie terecht op www.clubcollect.com/members.

 

Met sportieve groeten,

Namens het bestuur:

Tim Withagen - Penningmeester

Waar vind je ons clubhuis?

Wie zijn wij?

Korfbalvereniging Scheldevogels werd op 19 september 1977 opgericht in Bergen op Zoom. 

Met diverse jeugd- en seniorenteams komt de vereniging uit in de KNKV korfbalcompetitie in West-Brabant.


Clubhuis (veld)

Staakberg 4A

4613 BL Bergen op Zoom

0164-250389