• 6.jpg
  • 11.jpg
  • 0.jpg
  • Home
  • Teams
  • Scheldevogels KangoeroeKlup

Scheldevogels KangoeroeKlup

 

Welkom bij de Kangoeroe Klup!

Hou jij van rennen, rollen, gooien, mikken en springen? Vind jij het leuk om kunstjes met de bal te leren en samen met andere kinderen lekker te bewegen? Dan is de Kangoeroe Klup misschien ook wel iets voor jou!
Bij Scheldevogels hebben we een eigen uurtje voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar die het leuk vinden om te komen sporten. Het uurtje is altijd zo om, want we hebben genoeg te doen!

Op de trainingen doen we samen opdrachtjes met en zonder bal die we aanpassen op jouw eigen niveau. Natuurlijk helpen de trainers hierbij een beetje. We gaan rennen, huppelen, op je tenen staan, achteruit lopen en springen als echte kangoeroes! We doen circuitjes waarbij je een hoepel-spoor moet volgen en onderweg verschillende gooi- en mik opdrachten mag uitvoeren en nog een hele hoop andere leuke activiteiten!

Bij de Kangoeroe Klup maak je spelenderwijs kennis met een aantal onderdelen van het korfballen. Ballen en korven zijn er op aangepaste hoogte en formaten, zodat iedereen kan scoren. Zodra je (bijna) zes wordt gaan we kijken of je toe bent aan doorstromen naar de F-jeugd. Als het zo ver is, dan kijken we samen met ouders/verzorgers hoe we dit het fijnst kunnen laten verlopen. Bij de F-jeugd groei je verder toe naar het meedoen aan wedstrijdjes, tot die tijd blijven we lekker trainen.

Een keertje meedoen bij de Kangoeroe Klup? Je bent van harte welkom! Je hoeft niet meteen lid te worden, maar mag eerst een paar keer komen uitproberen of je een echte kangoeroe wilt worden. Wil je een keer komen kijken of heb je vragen, stuur dan een WhatsApp-bericht naar 06-14405557 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Goed om te weten:

-de Kangoeroe Klup kent een veld- en een zaalseizoen. Van augustus tot en met oktober trainen we lekker buiten (sportpark de Staakberg). In november gaan we de zaal in (sporthal Tuinwijk). In maart gaan we weer naar buiten tot de zomervakantie.

-Het is de bedoeling dat kinderen zonder ouders meedoen, tenzij anders is afgesproken, bijvoorbeeld bij de kennismaking. Ouders/verzorgers zijn wel altijd welkom om te blijven kijken!

 

Waar vind je ons clubhuis?

Wie zijn wij?

Korfbalvereniging Scheldevogels werd op 19 september 1977 opgericht in Bergen op Zoom. 

Met diverse jeugd- en seniorenteams komt de vereniging uit in de KNKV korfbalcompetitie in West-Brabant.


Clubhuis (veld)

Staakberg 4A

4613 BL Bergen op Zoom

0164-250389