KV Scheldevogels

DJ Ritmo Ciego wordt trotse sponsor van Korfbalvereniging Scheldevogels

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat DJ Ritmo Ciego officieel sponsor is geworden van onze korfbalvereniging! Als lokale DJ met een passie voor muziek en gemeenschap, is DJ Ritmo Ciego enthousiast om onze club te ondersteunen. Zo heeft hij tijdens de Vogeltrek van afgelopen 16 maart al veel van jullie laten bewegen tijdens de feestavond met zijn beats.

 

Clubbonus voor leden en supporters: Boek DJ Ritmo Ciego en sponsor Scheldevogels!

DJ Ritmo Ciego ondersteunt niet alleen onze vereniging als sponsor, maar lanceert tevens een unieke clubbonus. Bij elke boeking vanaf €295,- draagt DJ Ritmo Ciego 10% van het boekingsbedrag rechtstreeks bij aan de sponsoring van Korfbalvereniging Scheldevogels met een maximum van €75,- per boeking. Deze toegevoegde financiële bijdrage draagt significant bij aan het versterken van onze club en het verrijken van de sportervaring voor al onze leden.

Of je nu een feest, bruiloft of ander evenement plant, overweeg DJ Ritmo Ciego voor een onvergetelijke muzikale ervaring en om tegelijkertijd onze korfbalvereniging te steunen. Gebruik bij het aanvragen van een offerte de couponcode “SCHELDEVOGEL2024” om de clubbonus te activeren. Bezoek www.ritmociego.nl om direct contact op te nemen en een feestje te plannen of kijk even op zijn socials.


Instagram |  Facebook